Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Forum Kalimba

Forum Kalimba
Info Kirim pungkasan

Umum

Topik iki kanggo apa wae sing ana gandhengane karo Kalimbas.

Topik: 42  |  Posts: 574

Poll - Papan datar utawa ...

GreenLarry

Kalimba nutupi

Forum iki kanggo nuduhake Video lan Audi Kalimba Cover.

Topik: 106  |  Posts: 170

WONG SENG SAKA ...

YnasWorld

Kolaborasi Kalimba

Forum iki kanggo njaluk kolaborasi lan ngirim asil kolaborasi sampeyan.

Topik: 4  |  Posts: 108

ELSKALIMBA 3K SUBSCR ...

safofo3112

Kalimba Tabulature and Music sheet

Forum iki kanggo nuduhake Lembar Cover Kalimba lan lembar Musik.

Topik: 3  |  Posts: 19

Wulan & Aku

Skala GC

Tips & Trik / Pitunjuk Kalimba Kalimba

Forum iki kanggo nuduhake macem-macem tips lan trik, pandhuan lan tutorial.

Topik: 8  |  Posts: 28

Kuku rusak

Khyla andrea

Kalimba Tuku / Jual / Dagang / Hadiah

Forum iki kanggo tuku, adol, dagang lan hadiah Kalimbas utawa aksesoris.

Topik: 10  |  Posts: 51

Ngedol MAGADI kalim ...

Magadisam

Forum adhedhasar Basa

Forum iki kanggo ngobrol karo pemain Kalimba liyane sing nganggo basa sampeyan.

Topik: 6  |  Posts: 22

Aku kudu ngerti ...

kranjang

Off-topik

Forum iki kanggo diskusi sing ora ana gandhengane karo Kalimbas.

Topik: 4  |  Posts: 33

Apa salah sawijining cara ...

Natalia

Kalimbera - Penjualan, Acara, Berita lan Pengumuman

Forum iki minangka papan kanggo masang penawaran, acara, lan pengumuman penjualan

Topik: 4  |  Posts: 11

Mbantu ibu natur ...

Nataliya

Forum Tamu

Forum iki kanggo kabeh Tamu forum sing pengin takon kiriman tanpa kudu nggawe akun.

Topik: 2  |  Posts: 8

Sugeng rawuh ing KalimbaFo ...

Chelle

Kalimba gegandhengan Pitakon sing Paling sering Ditakonake
Posts
jawaban
pitakonan

"Kepiye" pitakon babagan Kalimbas

Forum iki ngemot tutorial sing nerangake cara nindakake macem-macem perkara karo Kalimba, kayata cara nyetel, "Kepiye cara nyelehake kunci Kalimba sing disetel?", "Kepiye cara ngresiki Kalimba sampeyan?" lsp.

2
2
6

Forum sing sering ditakonake
Posts
jawaban
pitakonan

Pitakon "Kepiye" sing ana gandhengane karo Forum

Forum iki ngemot video sing nerangake cara nggawe macem-macem perkara ing forum, kayata cara nggawe / nyunting / mbusak kiriman, nggawe topik anyar, nggawe polling suara, cara nambah video YouTube menyang kiriman, cara ngirim Pesen Langsung lsp.

4
4
9

Share: