Forum

Poll - Papan datar o ...
 
Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Sing endi sing paling disenengi? Nopo nopo Poling digawe tanggal 29 Des 2020

  
  

Poll - Papan datar utawa kothak Resonansi?

Page 2 / 2
GreenLarry
(@greenlarry)
Kalimbist Terkenal

@admin

Siji kanggo nonton kanthi swara mati!

Replypenawaran
Dikirim: 31/12/2020 1:53
Nataliya disenengi
Nataliya
(@admin)
Pengacara Kalimba admin

@greenlarry Aku kira meme para generasi mudha kaya sing dakkarepake! Nyuwun ngapuro ^^ lan muga-muga sampeyan bisa sinau 

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

Replypenawaran
Wiwitan topik Dikirim: 31/12/2020 1:55
kalimba_bee
(@kalimba_bee)
Kalimbis Aktif

Pungkasane, kothak resonansi bakal dadi pilihan kanggo swara. Swara bumi lan bunder sing keprungu ing kamar kanthi instrumen akustik liyane.

Lan perlu diandharake yen ana macem-macem spektrum kualitas kanggo kalimbas kothak. Tines mati IKU paling parah! Aku duwe rejeki sing bisa ngomong meh kabeh kalimbasku yaiku Hugh Tracey (aku uga duwe sawetara Gecko, lan instrumen kualitas sing padha sing dituku ing Amazon), larang banget nanging regane saben sen. Instrumen Afrika, digawe nganggo kayu Afrika sing apik, digawe ing Afrika. Dheweke wis ing game kasebut luwih dawa tinimbang wong liya, lan mula bisa ditampilake.

Kanggo tuku instrumen anggaran, nyoba merek anyar, utawa njupuk kesempatan kanggo nada, aku bisa menehi taruhan ing papan sing rata.

Replypenawaran
Dikirim: 31/12/2020 7:55 pm
Nataliya disenengi
YnasWorld
(@kontol)
Moderator Forum moderator

Aku seneng kabeh jubin bisa digunakake dadi luwih seneng papan rata.

Replypenawaran
Dikirim: 08/01/2021 2:43
Nataliya disenengi
PensiunPosse
(@pensionerposse)
Kalimbist Terkenal

Kanggo sing kaping pisanan, aku bakal nyoba Kmise kanthi kothak swara ((saiki wis dipesen).

Replypenawaran
Dikirim: 08/02/2021 4:14 pm
Nataliya disenengi
Asli
 Asli
(aslya)
Kalimbist sing dipercaya

@pensiunan Menarik! Ora ngerti merek iki nanging katon apik 🙂 Driji nyebrang kanggo pangiriman cepet 🤩 

Replypenawaran
Dikirim: 09/02/2021 8:37
PensiunPosse lan Nataliya disenengi
PensiunPosse
(@pensionerposse)
Kalimbist Terkenal

Kmise nggawe macem-macem alat musik kanthi kualitas sing cukup apik, aku duwe 2 harmonik chromatic, & sawetara kanca saka forum ukulele ujar manawa ukirane apik banget kanggo dhuwit.

(Muga-muga ora bakal teka kanthi 'tines mati' amarga sawetara sampeyan sayangé wis tuku.)

Replypenawaran
Dikirim: 09/02/2021 9:33
Nataliya disenengi
PensiunPosse
(@pensionerposse)
Kalimbist Terkenal

Kula Kmise (berongga 17 nada) nembe teka, mbongkar & nyoba cathetan, mung siji sing paling nemen ora cukup suwene, (nanging adhem, mula bisa uga dadi bagean, mula kudu langsung diterusake ). 😉 

Replypenawaran
Dikirim: 13/02/2021 2:00 pm
Nataliya disenengi
Nataliya
(@admin)
Pengacara Kalimba admin

@pensiunan Kadhangkala kita uga ngerteni - sanajan dheweke resonate nalika ngirim. Kita ngira amarga ana perubahan suhu sajrone pengiriman. Ayo ngaso ing suhu ruangan banjur coba atur maneh - iki biasane bisa diatasi.

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

Replypenawaran
Wiwitan topik Dikirim: 13/02/2021 4:57 pm
PensiunPosse disenengi
FrankV
(@frankv)
Kalimbis Aktif

Aku wis maca akeh babagan papan datar lan kalimba kothong, lan banjur pindhah menyang papan flat.

Aku seneng carane sampeyan bisa dolanan kanthi alus, khusus amarga biasane olahraga esuk nalika garwane isih turu. Lan kaya mbah mbiyen ngomong: "ayo garwane turu ngapusi" 😮 

Replypenawaran
Dikirim: 25/02/2021 9:23
GreenLarry lan Nataliya disenengi
Nataliya
(@admin)
Pengacara Kalimba admin

@frankv Kakek sampeyan ora bisa luwih wicaksana - aku kudu menehi dheweke.

 

Apa jinis papan flat sing sampeyan lakoni? katon apik banget 

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

Replypenawaran
Wiwitan topik Dikirim: 25/02/2021 10:13 pm
FrankV
(@frankv)
Kalimbis Aktif
Dikirim dening: @admin

@frankv Kakek sampeyan ora bisa luwih wicaksana - aku kudu menehi dheweke.

 

Apa jinis papan flat sing sampeyan lakoni? katon apik banget 

Kalimba buatan omah.

Tines dipesan saka Amazon lan kayu kasebut pinus. Aku wis pesen potongan kayu ek sing apik amarga ing web manawa kayu sing atos menehi swara luwih apik. Nanging nalika teka, ana retakan gedhe. Ora pengin ngenteni teka sing anyar, mula njupuk kayu pinus sing dakkubur lan digawe kalimba. Apa wit lan manuk gambar karo pyrography (hobi liya kanggo aku) lan noda kayu kasebut.

Aku kudu ngomong, kanggo wong sing pamula, ora apik banget. Sanajan kayu empuk

 

 

Replypenawaran
Dikirim: 26/02/2021 6:08
GreenLarry
(@greenlarry)
Kalimbist Terkenal
Dikirim dening: @karinvdb

@alpobc Aku ora mikir yen bakal sukses. Aku ora ahli, nanging aku rumangsa minangka sebab yen kalimba berongga duwe masalah karo nada dhuwur / nada njaba, yaiku supaya sampeyan bisa nyedhak ing pojok, kothak kothong yaiku sing resonan lan sing paling cocog ing tengah. 

Ora, aku pracaya cathetan njaba ora resonate minangka akeh amarga cathetan sing luwih dhuwur. Cathetan sing luwih dhuwur ora muni nganti cathetan ngisor ing piranti apa wae.

Replypenawaran
Dikirim: 30/01/2022 9:24 pm
Page 2 / 2
Share: