Forum

Sugeng rawuh ing KalimbaF ...
 
Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Sugeng rawuh ing KalimbaForum

Nataliya
(@admin)
Pengacara Kalimba admin

Welcome!

Aja bebas njelajah KalimbaForum lan ndeleng apa sing dikandhakake para penggemar Kalimba liyane babagan Kalimbas.

Tamu mung bisa ngirim kanthi bebas ing forum iki - kanggo forum liyane sing mbutuhake akun.

Seneng riko!

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

penawaran
Wiwitan topik Dikirim: 31/01/2021 2:37 pm
Chelle
 Chelle
(@Chelle)
Guest

Aku nembe gabung dadi anggota, kirim takon apa ana sing ngerti cathetan musik ing program bocah-bocah sing ana kalimba supaya aku lan bocah cilik bisa muter, banjur refresh browser kanggo mriksa kiriman lan golek kabar. ngandika aku wis begalan. Apa ana gagasan? Aku wis ora dikirim sembarang jenis pesen kanggo nerangake lan iki ironisly dikirim menyang forum iki dening wong matur 'forum loropaken bakal seneng bantuan'. Pancen bingung lan rada metu.

Replypenawaran
Dikirim: 18/09/2021 12:34 pm

Ninggalake a Reply

Pengarang Jeneng

Email Pangarang

Title *

Ukuran file sing diidini maksimal yaiku 10MB

 
Preview 0 Revisi disimpen
Share: