Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

[Lengket] Kepiye carane takon babagan Forum?

   RSS

2
Wiwitan topik

Akeh sing kepengin ngerti kepiye cara nggunakake fitur Pitakon babagan pitakon

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

Hai, aku anyar ning kene

1 Jawab
2
Wiwitan topik

Kene carane

 

Step1: Cukup klik ing jeneng topik

gambar

 Langkah 2: Cukup klik ing Takon

gambar

Langkah 3: Isi kolom Subyek, kolom komentar, tambahake label, banjur klik Takon Pitakonan, lan kirim! Ing wektu sing cendhak, sampeyan bakal oleh wangsulan sing bakal digawe publik kanggo kabeh pangguna Forum.

gambar

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

Share: