Forum

Pitakon "Kepiye" ...
 
Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

"Kepiye" pitakon babagan Kalimbas

Forum iki ngemot tutorial sing nerangake cara nindakake macem-macem perkara karo Kalimba, kayata cara nyetel, "Kepiye cara nyelehake kunci Kalimba sing disetel?", "Kepiye cara ngresiki Kalimba sampeyan?" lsp.
Judhul topik
Kiriman Paling

c57ce290a4491528befc966dcb99af3f?s=96&d=mm&r=g - Forum
1
votes
1
jawaban
857
Ndeleng
By Wis wis
1 taun ago
a7449068cbce0cc3655402c49d55c3aa?s=96&d=mm&r=g - Forum
1
votes
1
jawaban
1291
Ndeleng
By Nataliya
1 taun ago
Share: