Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Alangan gedhe ing nada cilik

   RSS

1
Wiwitan topik

Bubar entuk kalimba dual april lan tombol paling ndhuwur 4 kaku banget, dheweke ora bakal resonate. Aku nyoba ngeculake kanthi mlengkung, nanging ora bisa ngrewangi. Aku kudu kepiye?

 

Ya, patang tombol sing paling dhuwur katon kaya "buzz" kadang-kadang, nanging aku ngerteni yen plucking luwih angel lan gojag-gegeg katon apik. Yen ora, sampeyan bisa uga kudu nyetel nada kanthi cara supaya ora kaku haha. Muga-muga sukses!

Aku uga nyoba nyempurnakake uga lan mlengkung / nggegirisi nada nganti sayang

Topik Tags
1 Jawab
0

deleng videone. Sayange ora mbantu "Kalimbas" sing murah, tetep ana ing kabeh Kalimbas.

Slat-slat dakgawa metu lan didhepake supaya saya sempit, mula bisa dandan.

Amarga aku duwe Kalimbas saka HOKEMA utawa BOLF, kabeh nada aku cetha, resik lan swarane apik banget.

 

Salam saka Saskia

Share: