Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

[Ditanggulangi] Kalimba Stimmen / Kepiye cara nyetel Kalimba?

   RSS

1
Wiwitan topik

Aku ora ngerti carane nyetel kalimba.

Aku nonton sawetara tutorial lan isih ora ngerti amarga cathetan ing kalimba beda banget karo sing dituduhake ing video kasebut lan aku ora bisa ngatasi cathetan liyane ing tuner / app.

Aku uga ora bisa ngganti kalimba kanggo main lagu tartamtu. Aku seneng yen ana wong sing bisa nerangake babagan iki lan menehi pelajaran pribadi.

Aku ora ngerti persis cara kerja forum iki, mula aku bakal seneng yen ana wong ngirim pesen utawa pesen liwat Instagram: http.lixx

1 Jawab
2

@ http-lixx - priksa iki

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

Share: