Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Kuku rusak

alpobc
(@alpobc)
Kalimbist Terkenal

Yen sampeyan mecah kuku.
Aku nemokake iki ing kaca gitar, nanging ana gandhengane ing kene.

Muter cathetan sing salah iku ora penting; main tanpa semangat ora bisa diapura.
~ Ludwig van Beethoven

penawaran
Wiwitan topik Dikirim: 27/02/2021 7:40 pm
Asli
 Asli
(aslya)
Kalimbist sing dipercaya

Matur nuwun kanggo ngirim! 🙂

Replypenawaran
Dikirim: 02/03/2021 9:45 pm
Nataliya disenengi
Khyla andrea
(@khyla)
Kalimbist Terkenal

Iki menarik! Aku mesthi nandhang gampang kukuku pecah. Aku mikir nggunakake kuku palsu amarga aku kudu ngirim sampul anyar ing saluranku.

youtube: Khyla Andrea
instagram: khila.kalimba
facebook: https://facebook.com/KhylaAndreaYT
ko-fi.com/KhylaAndrea

Replypenawaran
Dikirim: 19/03/2021 9:54
Share: