Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Wulan & Aku

Skala GC
(@chellegc)
Kalimbis Anyar

Hi

Aku nyoba nggumunake bocah cilik kanthi muter musik Moon & Me ing kalimba kaya Moon Baby, nanging ora bisa nemokake cathetan ing endi wae. Kita duwe kalimba 8-tombol cilik (amarga katon kaya Moon Baby - perkara sing ditindakake kanggo wong cilik!)

Ana sing bisa nulungi? Musik kasebut ana ing wiwitan pertunjukan, banjur ing 1:30, 4:00 lan 20:15 ing video iki. Matur nuwun sadurunge kanggo bantuan / saran. 

Topik iki diowahi 8 sasi kepungkur dening Skala GC
penawaran
Wiwitan topik Dikirim: 18/09/2021 11:44
Share: