Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Nulungi ibu alam Kalimba sekaligus!

Nataliya
(@admin)
Pengacara Kalimba admin

Kalimbera lan Kemitraan Bangsa-Wit

Ndhuwur ing tradhisi lan ngrayakake warisan Afrika sing sugih, Kalimbera pancen darmabakti kanggo nilai lan cara konvensional. Tujuane kita ngluwihi nggawe musik; yaiku negesake cara urip sing ngluwihi geografi, agama, lan kesukuan. Kita setya mbusak wates ing antarane kita. Kalimba bisa uga piano cilik kanggo sawetara wong, dimainake nganggo driji lan jempol, nanging uga bagean integral saka tradisi Afrika.

Kalimbera lan lingkungan

Kaya musik Kalimba sing nyenengake lan nyenengake kabeh, kita percaya bakal nggawe komunitas sing subur ing macem-macem lan macem-macem. Ing Kalimbera, kita ngelingi pengaruh mbebayani sing ditindakake manungsa ing cara urip tradisional uga lingkungan, sing kalorone gegandhengan.
Pangowahan iklim lan efek sing mbebayani sajrone kobongan alas, banjir, lan kepunahan kabeh spesies pancen dadi pangeling-eling kanggo kabeh. Tebuh wit, ngilangi rawa, lan polusi segara nyebabake kebutuhan, lan luwih cepet ditindakake, luwih becik.

Ing Kalimbera, kita ngerti efek samping saka kegiatan bisnis ing lingkungan, mula kita njupuk langkah-langkah kanggo mengaruhi lingkungan kanthi positif. Misi kita ora mung kanggo mbatalake pengaruh negatif saka kerajinan Kalimbas nanging uga duwe efek positif sing awet terus liwat upaya kita.

Siji pesenan padha karo siji wit

Nduwe Kalimba dudu babagan nglestarekake bentuk seni budaya sing dilalekake; yaiku babagan nylametake planet iki. Dhuwit sing sampeyan lakoni kanggo entuk Kalimba nyedhiyakake lingkungan. Saben Kalimba sing dituku ing Kalimbera dadi wit anyar sing ditandur ing saindenging jagad.

Nalika sampeyan ngrajut lagu gaib liwat gerakan driji lan jempol, sampeyan nenun tambalan sing dibutuhake kanggo nylametake planet kita sing ana ing kahanan sing banget. Kabeh bisa diatasi kanthi njaga nilai-nilai sing disenengi lan lingkungan sing subur lan aman.

Kemitraan Kalimbera karo Tree-Nation

Kita wis kerja sama karo Tree-Nation, sing kalebu organisasi amal sing paling misuwur ing saindenging jagad iki kanthi tujuan kanggo ngaktifake individu uga organisasi kanggo nandur wit. Dheweke didorong kanggo nyuda emisi karbon dioksida kanthi reboisasi lan tanduran wit ing wilayah sing ana deforestasi. Iki babagan nyetel keseimbangan sing bener lan mbatalake kerusakan wiwit pirang-pirang abad. Upayane Kalimbera yaiku gulung ing ember, ember sing mbutuhake banget saben tetes bisa.

Ing 10 dina pisanan wiwit kerja sama, Kalimbera wis mbantu dana panen 474 wit ing saindenging jagad. Iki tegese area total 0.25 hektar wis direklamasi, lan emisi CO2 luwih saka 51 ton wis diimbangi. Situs-situs proyek kita kalebu Nepal, Madagascar, Tanzania, Kenya, Prancis, Thailand, lan Argentina, bukti kepiye global penjangkauan program iki. Tree-Nation lan Kalimbera ngowahi pengaruh negatif saka perubahan iklim saben wit, lan para pelanggan minangka panggerak utama kanggo misi iki.

gambar
gambar

Sampeyan bisa ndeleng alas Tree-Nation ing kene: https://tree-nation.com/profile/kalimbera  

Matur nuwun kabeh wis dadi bagean saka gerakan iki!

hormat,
Nataliya

Pemilik saka kalimbera.com lan KalimbaForum.com

penawaran
Wiwitan topik Dikirim: 02/04/2021 11:29 pm
Share: