Forum

Share:
Notifikasi
Hapus kabeh

Apa sing kudu aku ngerti babagan kalimba?

kuri
 kuri
(@kuri)
Kalimbis Anyar

Dadi,

Aku wis nonton akeh video babagan instrumen kasebut lan mikirake pancen apik banget. Nanging aku durung nate main instrumen lan mula ora ngerti babagan kalimba lan instrumen umume.

Dadi aku pengin takon sawetara pitakon. 🙂

 

- Apa bedane papan sing rata lan kothak resonansi? Apa kothak luwih banter utawa swarane luwih apik?

- Apa ana bedane / jinis kalimbas penting liyane?

- Apa Kalimba kaya swara ing pirang-pirang video utawa apa wae direkam liwat sambungan kasebut ing PC? Amarga swarane mesthi swarane sampurna banget? Ora ngerti ...

- Ing endi bisa nggoleki materi pembelajaran? Luwih becik nganggo basa Jerman, sayangé aku ora bisa maca cathetan.

 

MfG Kuri

penawaran
Wiwitan topik Dikirim: 13/04/2021 11:17 pm
Nataliya disenengi
kranjang
(@kangkung)
Kalimbist Terkenal

Halo, kepenak sampeyan ing kene.

ya, bedane kothong lan rata umume volume. Banjur ana bedane swasana, ati-ati aja nggunakake kalimba sing disetel karo pentatonis yen sampeyan pengin muter lagu.

Ya, swara kalimba sing cocog tenan. Kanthi sing murah, umume sampeyan duwe masalah yen loro lamellae njaba ora ayunan apik lan amarga iku kurang, utawa ora ngasilake swara apa-apa. Nanging kanggo miwiti lan nyoba wis cekap. Amarga Kalimbas minangka kewan bungkus, mula bakal cepet ngasilake. 

Saiki aku mung bisa menehi rekomendasi buku teks dening Conny Sommer minangka bahan pembelajaran ing basa Jerman. 

Aku bakal nulis PM liyane kanggo sampeyan

Salam saka Saskia

Replypenawaran
Dikirim: 26/04/2021 11:26
Nataliya disenengi
Share: